Udgivelser

Fugle i flok

Organisatoriske begreber er vanskelige at forklare. Eller rettere, det er vanskeligt at skabe fælles forståelse af, hvad de organisatoriske begreber egentlig betyder. Godt lederskab er helt klart for mig i min forståelse. Men kan jeg være sikker på at den anden forstår det samme som mig, når jeg taler om godt lederskab?

Så langt fra, tror jeg. Men hvad indeholder så begrebet godt lederskab? Og hvad indeholder alle de andre organisatoriske begreber, som vi slynger om os i dagligdagen?

Det var min inspiration til at skrive bogen ”FUGLE I FLOK”, som er tolv historier om organisatoriske og psykologiske problemstillinger på arbejdspladsen. Jeg har selv været involveret i mange organisationer, enten som ansat eller konsulent. Mine mange personlige erfaringer er udgangspunkt for bogens eksempler, som kan hjælpe til at undersøge og forstå, hvad der kan være på spil, når mennesker omgås hinanden som kolleger, ledere og medarbejdere.

Alle historierne har afsæt i virkeligheden. Det giver dem autenticitet og nærhed og er med til at fremhæve, at noget er på spil. Og det gør dem nemmere og sjovere at læse.

"Jørgens eksempler er glimrende at få forstand af og viser, hvor vigtigt det er at tænke på mennesker, når man arbejder som leder." - Bo Johansen, Regionsdirektør, Region Midtjyllad

Læs to kapitler fra bogen:

 

Se"Fugle i flok" her

Andre udgivelser